Iskustva

Šta kažu naši pacijenti

Stomatološka ordinacija Studio 32

Naši pacijenati

Dolaze iz raličitih gradova i zemalja, različite su starosne dobi, ali su veoma slični po utiscima nakon završetka našeg tretmana.

Marina Kačar

Novi Sad

Dragana me svojim strpljenjem, razumevanjem, i empatijom odmah osvojila! Odlazak kod nje je kao odlazak kod dragog prijatelja, s time da nakon tog viđenja nemate više nikakvih tegoba! Fantastična je!

Daniela Zavedi

Uhingen Nemačka

Prezadovoljan uslugom! Zubarka je profesionalna,precizna i strpljiva. Zubi su mi instalirani u rekordnom vremenu. Preporucujem je svima!!

Vladimir Brakus

Como Italija

Slika govori više od reči, a uz to doktorica plavuša. Spoj estetike i profesionalnosti.

Ljubica Hrnjaković

Novi Sad

"Za ovakav osmeh pitajte dr Conic😍" Još cu ti kada mi se jave

Smiljana Jovanović

Bjeljina

Zahvaljujući Dr.Stojković Dragani vratio mi se osmjeh na lice, a boravak u Novom Sad mi je ostao u lijepom sećanju. Za svaku preporuku!

Savka Zobenica

Novi Sad

Studio 32cini osmeh lepsim...❤️

Slavenka i Slobodan Kačar

Novi Sad

Odlazak kod Dragane je uvek veoma prijatno iskustvo. Usluga je vrhunske kvalitete, brza i izuzetno povoljna. Uvek smo veoma zadovoljni rezultatima, i zato godinama idemo kod Dragane.

Gordana Kozlovački Pašini

Advokat iz Riminija Italija

Postovana Dr. Stojković, želim iskreno da Vam se zahvalim na izuzetno stručnom radu estetske intervencije na mojim zubima. Osim profesionalnosti, iskoristila bih priliku da Vam se zahvalim i na posebno prijatnom ljudskom kontaktu koji smo ostvarile u toku rada. Za samo nekoliko dana ste uspeli da mi rešite i zdravstveni i estetski problem i povratite moj mladalački zdržan u mojoj profesiji tako da sam Vam na tome neizmerno zahvalna. Iskreno svima najtoplije preporučujem Dr. Stojkovic Draganu a njoj i njenom timu želim sve najlepše u životu i radu.

Bojana Nikolić

Novi Sad

U ordinaciji Studio 32 nivo profesionalnosti može da se meri samo sa nivoom ljubaznosti i posvećenosti poslu i pacijentima...hvala dr Dragani Stojković na osmehu, sve preporuke💕!

Mi smo tu da Vam vratimo osmeh na lice!

Termine možete zakazati na:

Pratite nas

© 2018 Stomatološka ordinacija Studio 32 Novi Sad

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.