Dentalni turizam

Za Vas koji dolazite u naš grad

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog-besplatan odmor u službi oralnog zdravlja! Naša ordinacija već godinama ima pacijente iz celog sveta.

Šta videti u Novom Sadu

Svaki posetilac prema svom unutrašnjem osećaju za lepo i prijatno, atraktivno i veselo, korisno i pristupačno može stvoriti sopstveni ugođaj upoznajući sve slojeve prošlosti i sadašnjosti Novog Sada.
Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije i tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

Šta sve možete da vidite u Novom Sadu:

Više informacija na stranici:
TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA NOVOG SAD

Smeštaj

Gde možete da odsednete​

Smeštajni objekat Apartman Arte se nalazi u Novom Sadu, na 3,7 km od tržnog centra Promenada i nudi klimatizovan smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i korišćenjem terase.

Svaka smeštajna jedinica ima balkon, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje posuđa, prostor za sedenje sa kaučem, flat-screen TV, mašinu za pranje veša i sopstveno kupatilo opremljeno tušem i fenom za kosu. Ostale pogodnosti obuhvataju frižider, rernu, ploču za kuvanje i kuvalo.

Sportski centar SPENS nalazi se na 3,8 km od apartmana, dok je Novosadski sajam udaljen manje od 1 km. .

Mi smo tu da Vam vratimo osmeh na lice!

Termine možete zakazati na:

Pratite nas

© 2018 Stomatološka ordinacija Studio 32 Novi Sad

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.